Det siger andre

Snus til hvad andre siger om mig.

Kathrines tekstarbejde bærer præg af høj professionalitet og kreativitet. 

Vi er yderst tilfredse med det arbejde hun har udført for os. Heraf kan nævnes tekstforfatning til vores hjemmeside, markedsføring samt andre dokumenter til intern såvel som ekstern brug i vores forretning.

Vi vil til enhver tid anbefale Kathrine som tekstforfatter.” 

Kristian Minke

Ejer, AM Tømrer & Snedker

“Kathrine er troværdig og kompetent. Hun sætter sig rigtig godt ind i emnerne og skriver gode, relevante kategoritekster med faglige og brugbare oplysninger. 

Teksterne er lette at læse og forstå for mine kunder. Google er også tilfreds og nu ledes kunder ind i min shop via tekster og ord. 

Kathrine får fortsat mine tekstopgaver og jeg kan kun anbefale hende.” 

Hanne Rye

Ejer, Tante Hanne

“Kathrine er utrolig god at arbejde sammen med, uanset om man er garvet eller nybegynder. Hvis man ved, hvad man vil, knokler hun for at få det til at ske og er man lidt blank, kommer hun selv med gode idéer.

 Kathrine er meget engageret og ønsker tydeligt at nå det mål, man som kunde drømmer om. Kathrine har sans for æstetik og funktion og det er en fantastisk kombination. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet og samarbejdet har været en sand fornøjelse.”

Karen Kildahl

Ejer, Søvnologen

“Som freelance tekstforfatter har Kathrine hævet barren for vores tekstarbejde. 

Kathrine formår at tage højde for Google uden at gå på kompromis med budskab og tone. Hun skriver tekster, der virker – i et sprog, der er let tilgængeligt, overbevisende og underholdende at læse.

Det har kæmpestor værdi for mig, at jeg kan bruge min tid på mit speciale og overlade tekstarbejdet til Kathrine. Jeg er stolt af at lægge navn til de tekster, hun har skrevet for os.” 

Jonathan Bräuner Delfs

SEO-specialist, RØDT

Kathrine er skarp på analysering, planlægning og segmentering af målgrupper og sikrer med sit blik for detaljen derved også specifik og præcis markedsføring.

Jeg vil særligt fremhæve Kathrines arbejde med organisationens nyhedsbreve, hvor hun rammer tonen og skriver relevante nyhedsbreve af høj kvalitet til vores forskellige målgrupper.

Kathrine er grundig og omhyggelig med sit arbejde og slipper ikke opgaverne, før de er løst på et fagligt højt niveau.

Lisbeth Baun

Sekretariatschef, DanskOase

“Kathrine er en dygtig kommunikator med en naturlig sans for veltilrettelagt strategisk kommunikation.

Kathrine har øje for detaljen og stemningen i det kommunikerede og har en særlig evne til at se hele vejen rundt om en kommunikationsindsats og vurdere, om der er svage steder, som kan forbedres. 

Takket være Kathrine har vi fået en troværdig kommunikation i øjenhøjde med deltagerne på vores festival og konferencer, som har bidraget til at vækste vores deltagerantal.

Julia Sakskjær Pedersen

Projektleder, SommerOase

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få et minikursus i at skrive kategoritekster, som skaber naturlig trafik og opmærksomhed til din webshopNår du tilmelder dig mit nyhedsbrev, siger du ja tak til skrivetips, nyheder og tilbud fra Ordsmag på mail.